FOB na 4. rođendanu Oksida

Na redu je naš rođendanski mjesec ožujak za koji smo vam pripremili već poznati 3u3 program koji svečano otvaramo najavom ovog još jednog punk spektakla u Disko R-u.
S velikim oduševljenjem vam za 4.rođendan dovodimo Fakofbolan,za koji znamo da će napravit feštu koju svi već duže očekujemo i uz njih kao predgrupu Home Conflict, nove mlade nade alternativne scene.
Ukratko o njima:
FAKOFBOLAN
Pulski punkrock sastav, osnovan je 1993. godina prošlog stoljeća, i kao takav 2018. godine napunio je 25 godina svog djelovanja. Oni su definitivno jedan od najdugotrajnijih, najkvalitetnijih i najpopularnijih punkrock bendova na ovim prostorima.Iza sebe imaju 4 albuma, a još uvijek aktualni “…ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome…” (LP/CD) izašao je 2013. godine za PDV Records. Kroz godine postojanja dva puta su mijenjali bubnjara, ali većinu postojanja održava se ista postava koju i danas čine: Šapo (vokal), Tibor (gitara), Đuro (bas) i Dejo (bubnjevi).
Ostatak kopajte na :

Naslovna


https://www.facebook.com/Fakofbolan-310494365700754/
HOME CONFLICT
Mladi punk rock sastav iz Zagreba, okupljen 2016. počevši svirati covere kalifornijskih punk rock bendova.Godine 2017. bend je osvojio 3. mjesto na 11. izdanju O’Rock festivala u Oroslavju i prvo mjesto na festivalu Imagine Croatia. Do sada je bend svirao u većini klubova u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima, te se mogu pohvaliti s par gaža u Nizozemskoj.
Sve o njima potražite na:
https://www.facebook.com/HomeConflict/
UPAD: princip rezervacije ulaznica u našem inboksu ili mailu( oksid2015@gmail.com) po cijeni donacije od 30 kn kreće ODMAH!!!
Ograničeni smo kapacitetom tako da puštamo 100 ulaznica tako da se požurite da ne bi bilo suza 😉
Fešta je zakazana za 16.3.2019.,startamo kad se svi skupe,zato nam svi dođite u što ve