FOB – Objavljivanje albuma 1.11.

1. studenog zaživjeti će nova službena web stranica izdavačke etikete PDV na adresi www.pdv.com.hr, sa integriranim online shop-om, s kojeg će se istog dana putem download-a u prodaju pustiti novi album FAKOFBOLAN-a “…ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome…”. Album će se moći nabaviti po 45kn u cijelosti, ili pjesme po 5kn pojedinačno.
Album će se kroz studeni pojaviti i na LP i CD formatima.
Članovi FOB-a, Šapo, Tibor, Djuro i Dejo, uz vjernju pratnju roadie-a Saleta, povjerili su produkciju svog četvrtog albuma renomiranom pulskom producentu Ediju Cukeriću. Album su snimali tehničari Ivo-Đivo i Marko Bolković u lokalnom studiju “Partyzan”, miksali ga Tomaž Maraz i Bojan Pahljina, tehničari studia RSL Production iz Novog Mesta, dok je cijeli proces završio londonski Streaky Mastering.
Na albumu se pojavljuju i mnogi gosti, redom: Sebi na gitari, Leon Brenko na “tipkama”, te prijatelji Frua, Maske, Đajo, Danilo, Rošo, Batki na vokalima,
Za oblikovanje omota albuma zaslužni su Borut Skok (design) i Jakov Šuran (layout).
Album sadrži 11 pjesama u nešto manje od 40 minuta, koje podizanjem jedne dnevno online preslušavamo u razdoblju dd 21. do 31. listopada.
Pjesme s albuma možete prešlusati na Soundcloud profilu PDV-a: