Koncert Fakofbolana i Motusa na 12. Seasplash platformi

Pulski Fakofbolan obilježit će 25 godina djelovanja, a zagrebački Motus 30 godina na koncertu u klubu Kotač u skloput 12. Seasplash platforme.
FAKOFBOLAN – 25 godina!
Pulski punkrock sastav Fakofbolan, osnovan je 1993. godina prošlog stoljeća, i kao takav ove 2018. godine puni 25 godina svog djelovanja. Oni su definitivno jedan od najdugotrajnijih, najkvalitetnijih i najpopularnijih punkrock bendova na ovim prostorima. Počeci benda vezani su uz kolektiv Monte Paradiso, u sklopu kojeg su započeli s organiziranjem istoimenog, danas većeg legendarnog hardcore punk festivala Monte Paradiso. Iza sebe imaju 4 albuma, a još uvijek aktualni “…ako ne možeš napraviti sam bar pokvari drugome…” (LP/CD) izašao je 2013. godine za PDV records. Kroz godine postojanja dva puta su mijenjali bubnjara, ali većinu postojanja održava se ista postava koju i danas čine: Šapo (vokal), Tibor (gitara), Đuro (bas) i Dejo (bubnjevi).
www.fakofbolan.com/
www.facebook.com/Fakofbolan-310494365700754/
MOTUS Vita Est – 30 godina!
Motus Vita Est pioniri su zagrebačke hc/punk scene. Ove godine slave 30 godina djelovanja. Iza njih je 6 albuma i bezbroj koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu. Bend se upravo vratio s mini turneje po Švicarskoj koja je odlično poslužila kao priprema za slavljeničke koncerte u Hrvatskoj, među kojima je i ovaj nastup na 12. Seasplash platformi.
www.motusvitaest.com/hr/
www.facebook.com/MotusVitaEst/
+++++++++++++++++++++
www.seasplash.net
www.pozitivanritam.hr
www.instagram.com/pozitivan_ritam
www.instagram.com/edusplash